Now showing items 2-8 of 8

    • Development of Sliced Breakfast and Ice Cream Cone From Khao Hom Nil 

      หุตะโกวิท, วลัย; สร้อยระย้า, บุษรา; สุทธิมิตร, ชญาภัทร; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; สุธีบุตร, น้อมจิตต์; โกสุม, สุพรรณิการ์; บุณยสวัสดิ์, เจตนิพัทธ์; สกุลยืนยงสุข, นพพร (Rajamangala University of Technology Phra Nakhon, 2009-09-01)
      Development Project of food products from khao Hom Nil for food industry aimed to conduct food processing which consisted of Khao Hom Nil sliced breakfast and Khao Hom Nil ice cream cone. As for Khao Hom Nil sliced breakfast, ...
    • Development of Thai Instant Curry Products for Export Industry 

      หุตโกวิท, วลัย; ขวยเขิน, วาสนา; มงคลวรวรรณ, เกศรินทร์; สุธีบุตร, น้อมจิตต์; บุณยสวัสดิ์, เจตนิพัทธ์; สกุลยืนยงสุข, นพพร (Rajamangala University of Technology Phra Nakhon, 2007-05-01)
      The results revealed that the methods were done by various ways. It was found that Tom Yum curry was developed into instant Thai Tom Yum curry powder by drying Tom Yum set in the hot air oven and grinding into powder. Red ...
    • Development of Value Added Food Product from Freshwater Fish 

      หุตะโกวิท, วลัย; สร้อยระย้า, บุษรา; สุทธิมิตร, ชญาภัทร; สุธีบุตร, น้อมจิตร์; สกุลยืนยงสุข, นพพร; บุณยสวัสดิ์, เจตนิพัทธ์; โสตรโยม, ธนภพ (Rajamangala University of Technology Phra Nakhon, 2009-09-01)
      Development of value added food product from freshwater fish aimed to develop processed food product from 5 types of freshwater fish. Because freshwater fish is found locally and cheap, processed and value-added product ...
    • Products development and appropriate technology for products production from banana 

      เผื่อนพิภพ, ชมภูนุช; กี่อาริโย, ชญาภัทร์; แช่ตั้ง, ดวงรัตน์; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; ตั้งสถิตพร, ดวงกมล; สกุลยืนยงสุข, นพพร (2014-06-25)
    • A Study of the Influence of Color Psychology on Low Vision People Affecting Design Business 

      พิจักขณา, ประชา; เสมอใจ, กิ่งกาญจน์; รักอิสสระกุล, ทินวงษ์; สกุลยืนยงสุข, นพพร (Rajamangala University of Technology Phra Nakhon, 2009-09-01)
      This purposes of this study were to investigate the influence of color psychology on low vision people for the product design and to conclude color psychology applied for low vision people. It was found that color psychology ...
    • Thai Qualifications Framework for Higher Education, TQF : HEd of Graduate Qualifications of Food Science and Nutrition 

      เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; กี่อาริโย, ชญาภัทร์; สกุลยืนยงสุข, นพพร; ตั้งสถิตพร, ดวงกมล; แซ่ตั้ง, ดวงรัตน์ (2012-04-26)
    • การพัฒนาผลิตภัณ์และเทคโนโลยีที่เหมาะสมในการผลิตอาหารจากกล้วย 

      กี่อาริโย, ชญาภัทร์; แซ่ตั้ง, ดวงรัตน์; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; เผื่อนพิภพ, ชมภูนุช; ตั้งสถิตพร, ดวงกมล; สกุลยืนยงสุข, นพพร (2012-04-26)
      การศึกษาการใช้แป้งกล้วยเป็นสารให้ความคงตัวในไอศกรีมกะทิ เนื่องจากต้องการเพิ่มมูลค่าให้กับกล้วยน้ำว้า ซึ่งเป็นผลไม้ของไทย จากการทดลองได้ทำการศึกษาปริมาณการใส่แป้งกล้วยในไอศครีมกะทิ 4 สูตร 1.5, 4, 7.5และ 9 กรัม พบว่า ...