Now showing items 5-8 of 8

    • Products development and appropriate technology for products production from banana 

      เผื่อนพิภพ, ชมภูนุช; กี่อาริโย, ชญาภัทร์; แช่ตั้ง, ดวงรัตน์; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; ตั้งสถิตพร, ดวงกมล; สกุลยืนยงสุข, นพพร (2014-06-25)
    • A Study of the Influence of Color Psychology on Low Vision People Affecting Design Business 

      พิจักขณา, ประชา; เสมอใจ, กิ่งกาญจน์; รักอิสสระกุล, ทินวงษ์; สกุลยืนยงสุข, นพพร (Rajamangala University of Technology Phra Nakhon, 2009-09-01)
      This purposes of this study were to investigate the influence of color psychology on low vision people for the product design and to conclude color psychology applied for low vision people. It was found that color psychology ...
    • Thai Qualifications Framework for Higher Education, TQF : HEd of Graduate Qualifications of Food Science and Nutrition 

      เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; กี่อาริโย, ชญาภัทร์; สกุลยืนยงสุข, นพพร; ตั้งสถิตพร, ดวงกมล; แซ่ตั้ง, ดวงรัตน์ (2012-04-26)
    • การพัฒนาผลิตภัณ์และเทคโนโลยีที่เหมาะสมในการผลิตอาหารจากกล้วย 

      กี่อาริโย, ชญาภัทร์; แซ่ตั้ง, ดวงรัตน์; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; เผื่อนพิภพ, ชมภูนุช; ตั้งสถิตพร, ดวงกมล; สกุลยืนยงสุข, นพพร (2012-04-26)
      การศึกษาการใช้แป้งกล้วยเป็นสารให้ความคงตัวในไอศกรีมกะทิ เนื่องจากต้องการเพิ่มมูลค่าให้กับกล้วยน้ำว้า ซึ่งเป็นผลไม้ของไทย จากการทดลองได้ทำการศึกษาปริมาณการใส่แป้งกล้วยในไอศครีมกะทิ 4 สูตร 1.5, 4, 7.5และ 9 กรัม พบว่า ...