Now showing items 5-6 of 6

    • Research and development products from by-products in small- scale industries and medium-scale industries 

      เผื่อนพิภพ, ชมภูนุช; แพมงคล, ปรัชญา; แก้ววงษ์ศิริ, มานิตย์; สร้อยระย้า, บุษรา (2015-06-05)
      This research aimed to utilize by-products from small- scale and medium-scale Industries to produce 3 products. The first was formulate pasteurized milk juice beverages (PMJB) consisted of 10%reprocessed milk, 45%pineapple ...
    • การพัฒนาผลิตภัณ์และเทคโนโลยีที่เหมาะสมในการผลิตอาหารจากกล้วย 

      กี่อาริโย, ชญาภัทร์; แซ่ตั้ง, ดวงรัตน์; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; เผื่อนพิภพ, ชมภูนุช; ตั้งสถิตพร, ดวงกมล; สกุลยืนยงสุข, นพพร (2012-04-26)
      การศึกษาการใช้แป้งกล้วยเป็นสารให้ความคงตัวในไอศกรีมกะทิ เนื่องจากต้องการเพิ่มมูลค่าให้กับกล้วยน้ำว้า ซึ่งเป็นผลไม้ของไทย จากการทดลองได้ทำการศึกษาปริมาณการใส่แป้งกล้วยในไอศครีมกะทิ 4 สูตร 1.5, 4, 7.5และ 9 กรัม พบว่า ...