Now showing items 1-10 of 10

    • Application of germinated brown rice in Thai deserts 

      เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; กี่อาริโย, ชญาภัทร์; สกุลยืนยงสุข, นพพร; แช่ตั้ง, ดวงรัตน์ (2012-04-23)
      Development Project of Application of germinated brown rice in Thai deserts aimed to develop 3 kinds of Thai dessert recipes and process which consisted of Bua loi Frozen, Taohuay, Lot Chong (A traditional Thai dessert ...
    • Development of Instant Thai Curry Products for Export Industry 

      หุตะโกวิท, วลัย; ขวยเขิน, วาสนา; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; สุธีบุตร, น้อมจิตต์ (2010-09-01)
      Development Project of instant Thai curry products for export industry aimed to conduct the process of making curry to have shelf-life extension and transfer this knowledge and technology to community, entrepreneur and ...
    • Development of Sliced Breakfast and Ice Cream Cone From Khao Hom Nil 

      หุตะโกวิท, วลัย; สร้อยระย้า, บุษรา; สุทธิมิตร, ชญาภัทร; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; สุธีบุตร, น้อมจิตต์; โกสุม, สุพรรณิการ์; บุณยสวัสดิ์, เจตนิพัทธ์; สกุลยืนยงสุข, นพพร (Rajamangala University of Technology Phra Nakhon, 2009-09-01)
      Development Project of food products from khao Hom Nil for food industry aimed to conduct food processing which consisted of Khao Hom Nil sliced breakfast and Khao Hom Nil ice cream cone. As for Khao Hom Nil sliced breakfast, ...
    • Development of Thai dessert Products for Export Industry 

      หุตะโกวิท, วลัย; สร้อยระย้า, บุษรา; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; โกสุม, สุพรรณิการ์; เสมอใจ, กิ่งกาญน์ (2010-09-01)
      Development project of the dessert products for export industry aimed tyo develop to develop 5 kids of thai dessert recipes and process which consisted for cereal bar,instant peanut paste powder,intant fried banana ...
    • Development of Thai desserts for Export Industry 

      หุตะโกวิท, วลัย; สร้อยระย้า, บุษรา; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; โกสุม, สุพรรณิการ์; เสมอใจ, กิ่งกาญจน์ (2011-07-26)
      Development Project of Thai dessert products for export industry aimed to develop 5 kinds of Thai dessert recipes and process which consisted of cereal bar, instant peanut paste powder, instant fried banana flour, Kratong ...
    • Product Development of Lotus Seeds for Health food Industry 

      เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; หุตะโกวิท, วลัย; สุธีบุตร, น้อมจิตต์; จันทนยิ่งยง, แก้วกาญจน์; อุปฐาก, เชาวลิต; รักอิสสระกุล, ทินวงษ์ (2012-05-11)
      Product Development of Lotus Seeds for Health Food Industry aimed to develop 6 kinds of Processing food recipes and process which consisted of Instant lotus seed, Lotus seed butter, Lotus seed tablet ,Lotus seed Croquettes, ...
    • Products development and appropriate technology for products production from banana 

      เผื่อนพิภพ, ชมภูนุช; กี่อาริโย, ชญาภัทร์; แช่ตั้ง, ดวงรัตน์; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; ตั้งสถิตพร, ดวงกมล; สกุลยืนยงสุข, นพพร (2014-06-25)
    • Thai Qualifications Framework for Higher Education, TQF : HEd of Graduate Qualifications of Food Science and Nutrition 

      เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; กี่อาริโย, ชญาภัทร์; สกุลยืนยงสุข, นพพร; ตั้งสถิตพร, ดวงกมล; แซ่ตั้ง, ดวงรัตน์ (2012-04-26)
    • Utilization coconut fiber added in kha nom tong muan 

      เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; วิไลพัฒน์, สุนิษา; อัคคีสุวรรณ์, จีราพร (2015-05-21)
      The study. Utilization coconut fiber added in Kha Nom Tong Muan. Aims to study the amount of coconut fiber in the production of Kha Nom Tong Muan .The total amount of coconut fiber, production level of 3% as the best ...
    • การพัฒนาผลิตภัณ์และเทคโนโลยีที่เหมาะสมในการผลิตอาหารจากกล้วย 

      กี่อาริโย, ชญาภัทร์; แซ่ตั้ง, ดวงรัตน์; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; เผื่อนพิภพ, ชมภูนุช; ตั้งสถิตพร, ดวงกมล; สกุลยืนยงสุข, นพพร (2012-04-26)
      การศึกษาการใช้แป้งกล้วยเป็นสารให้ความคงตัวในไอศกรีมกะทิ เนื่องจากต้องการเพิ่มมูลค่าให้กับกล้วยน้ำว้า ซึ่งเป็นผลไม้ของไทย จากการทดลองได้ทำการศึกษาปริมาณการใส่แป้งกล้วยในไอศครีมกะทิ 4 สูตร 1.5, 4, 7.5และ 9 กรัม พบว่า ...