mirage

Browsing by Author "โกสุม, สุพรรณิการ์"

DSpace/Manakin Repository

Browsing by Author "โกสุม, สุพรรณิการ์"

Sort by: Order: Results:

  • หุตะโกวิท, วลัย; สร้อยระย้า, บุษรา; สุทธิมิตร, ชญาภัทร; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; สุธีบุตร, น้อมจิตต์; โกสุม, สุพรรณิการ์; บุณยสวัสดิ์, เจตนิพัทธ์; สกุลยืนยงสุข, นพพร (Rajamangala University of Technology Phra Nakhon, 2009-09-01)
    Development Project of food products from khao Hom Nil for food industry aimed to conduct food processing which consisted of Khao Hom Nil sliced breakfast and Khao Hom Nil ice cream cone. As for Khao Hom Nil sliced breakfast, ...
  • หุตะโกวิท, วลัย; สร้อยระย้า, บุษรา; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; โกสุม, สุพรรณิการ์; เสมอใจ, กิ่งกาญน์ (2010-09-01)
    Development project of the dessert products for export industry aimed tyo develop to develop 5 kids of thai dessert recipes and process which consisted for cereal bar,instant peanut paste powder,intant fried banana ...
  • หุตะโกวิท, วลัย; สร้อยระย้า, บุษรา; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; โกสุม, สุพรรณิการ์; เสมอใจ, กิ่งกาญจน์ (2011-07-26)
    Development Project of Thai dessert products for export industry aimed to develop 5 kinds of Thai dessert recipes and process which consisted of cereal bar, instant peanut paste powder, instant fried banana flour, Kratong ...
  • โกสุม, สุพรรณิการ์ (2011-08-17)
    The main purposes research of Value Adding of Nelumbo Nucifera (Lotus) as the Food lngrestent are (1) Studying the possibility of using Nelumbo Nucifera (Lotus) as the Food ingredient. (2)Studying chemical components of ...

Search DSpace

Browse

My Account