Now showing items 1-2 of 2

    • Development of value added food product from freshwater fish 

      Hutakovit, Walai; Soiraya, Bussara; Suttimit, Chayapat; Suthibut, Nomjit; Sakulyunyongsuk, Nopporn; Bunyasawat, Jetniphat; Sotarayom, Thanapop (2011-08-04)
      โครงการวิจัยเรื่อง การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารจากปลาน้ำจืดเพื่อเพิ่มมูลค่าทางเศรษฐกิจ ได้ดำเนินการสำรวจและคัดเลือกแหล่งจัดซื้อวัตถุดิบที่เหมาะสม ความต้องการของตลาดผลิตภัณฑ์ปลาแปรรูป ผลิตภัณฑ์ที่เหมาะสมกับปลาแต่ละชนิดและน่า ...
    • Development of Fruit - Confectionery Products From the Leftover from Fruit - Canning Factories in Small Business Industry 

      Sukkho, Duangkhae; Suttimit, Chayapat; Kosum, Supunnika; Panyatitipong, Woraluk (2010-09-01)
      Development of fruit – confectionery products the leftover from fruit – canning factories in small business industry is the second – year continuous project. The aims were to study the product shelf life and to transfer ...