Now showing items 1-4 of 4

    • Development of Instant Thai Curry Products for Export Industry 

      หุตะโกวิท, วลัย; ขวยเขิน, วาสนา; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; สุธีบุตร, น้อมจิตต์ (2010-09-01)
      Development Project of instant Thai curry products for export industry aimed to conduct the process of making curry to have shelf-life extension and transfer this knowledge and technology to community, entrepreneur and ...
    • Development of Thai dessert Products for Export Industry 

      หุตะโกวิท, วลัย; สร้อยระย้า, บุษรา; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; โกสุม, สุพรรณิการ์; เสมอใจ, กิ่งกาญน์ (2010-09-01)
      Development project of the dessert products for export industry aimed tyo develop to develop 5 kids of thai dessert recipes and process which consisted for cereal bar,instant peanut paste powder,intant fried banana ...
    • Development of Thai desserts for Export Industry 

      หุตะโกวิท, วลัย; สร้อยระย้า, บุษรา; เพ็ชรรัตน์, เกศรินทร์; โกสุม, สุพรรณิการ์; เสมอใจ, กิ่งกาญจน์ (2011-07-26)
      Development Project of Thai dessert products for export industry aimed to develop 5 kinds of Thai dessert recipes and process which consisted of cereal bar, instant peanut paste powder, instant fried banana flour, Kratong ...
    • Development of Thai Instant Curry Products for Export Industry 

      หุตโกวิท, วลัย; ขวยเขิน, วาสนา; มงคลวรวรรณ, เกศรินทร์; สุธีบุตร, น้อมจิตต์; บุณยสวัสดิ์, เจตนิพัทธ์; สกุลยืนยงสุข, นพพร (Rajamangala University of Technology Phra Nakhon, 2007-05-01)
      The results revealed that the methods were done by various ways. It was found that Tom Yum curry was developed into instant Thai Tom Yum curry powder by drying Tom Yum set in the hot air oven and grinding into powder. Red ...