Now showing items 1-2 of 2

    • Development of value added food product from freshwater fish 

      Hutakovit, Walai; Soiraya, Bussara; Suttimit, Chayapat; Suthibut, Nomjit; Sakulyunyongsuk, Nopporn; Bunyasawat, Jetniphat; Sotarayom, Thanapop (2011-08-04)
      โครงการวิจัยเรื่อง การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารจากปลาน้ำจืดเพื่อเพิ่มมูลค่าทางเศรษฐกิจ ได้ดำเนินการสำรวจและคัดเลือกแหล่งจัดซื้อวัตถุดิบที่เหมาะสม ความต้องการของตลาดผลิตภัณฑ์ปลาแปรรูป ผลิตภัณฑ์ที่เหมาะสมกับปลาแต่ละชนิดและน่า ...
    • Development research of value added food product from fresh water fish for technology trasfer 

      Hutakovil, Walai; Sutheebut, Nomjit; Sakunyuenyongsuk, Nopporn; Bunyasawat, letniphal; Soteyome, Thanapop (2012-06-01)
      Development of food products from fresh water fish aimed to conduct food recipes and food processing, consisted of fish sausage with hrebs, fermented fish sausage, Pla jor, crispy crackers with herbs, Namprik-Pla yor and ...