Now showing items 1-2 of 2

    • Application of Watermelon Rinds for lce-cream and Desserts. 

      Sakulyunyongsuk, Nopporn; Thedkwanchai, Sumapap; Saetang, Duangrat; นพพร สกุลยืนยงสุข; สุมภา เทิดขวัญชัย; ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง; กัลทิมา เชาว์ชาญชัยกุล; ปิยะพงษ์ ปานแก้ว; วรนุช ดีละมัน (2016-08-31)
      การประยุกต์ใช้เปลือกแตงโมในผลิตภัณฑ์ไอศครีมและขนมหวาน มีวัตถุประสงค์เพื่อพัฒนาผลิตภัณฑ์ ไอศครีม เยลลี่ และแยมจากเปลือกแตงโมที่เหลือทิ้งมา ศึกษาคุณสมบัติทางกายภาพ ทางเคมี ทางด้านประสาท สัมผัส และศึกษาการยอมรับของผลิตภัณฑ์ ...
    • Effects of Fat Substitute on Survived Probiotic Bacteria in Yoghurt Ice Cream 

      WATTANACHAI, SIRIMON (2010-08-06)
      Probiotic is a micro organism that is useful for human bodies and can help creating balances for human intestinal system. The objective of this research is to compare amounts of fat substitutes supplied in the industries ...