Now showing items 1-6 of 6

    • Application of Watermelon Rinds for Convenience Foods Production 

      Pedcharat, Kasarin; Saetang, Duangrat; Tungsatitporn, Duangkamol; เกศรินทร์ เพ็ชรรัตน์; ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง; ดวงกมล ตั้งสถิตพร (2016-09-01)
      A study of the watermelon rind the right to produce the best recipe Watermelon Cake. The ratio of the total amount of chicken. The third level is 28:17 watermelon rind that has an average overall score 7.03, 7.00, 7.00, ...
    • Development of curry cubes for commercial production 

      Suteebut, Nomjit; Saetang, Duangrat; Pijukkana, Kingkarn; น้อมจิตต์ สุธีบุตร; ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง; กิ่งกาญจน์ พิจักขณา (2020-01-08)
      The research has developed the recipes and methods of producing chili curry, green curry, coconut milk red curry (Southern) and sour curry. The curry paste mixed with shrimp paste to make it convenient and to use. Learn ...
    • Development of food from children made of broken milled rice for wheat allergy 

      Pedcharat, Kasarin; Suteebut, Nomjit; Saetang, Duangrat; เกศรินทร์ เพ็ชรรัตน์; น้อมจิตต์ สุธีบุตร; ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง (2020-01-05)
      Food for children from broken to lose the wheat was in frozen chocolate cake from jasmine rice flour and substitute of yolk by mucilage of Basil seeds The study of chilled Mucilage. It was foundthat the tasting testers ...
    • Food products development from waste of copra meal 

      Pedcharat, Kasarin; Saetang, Duangrat; Tungsatitpopn, Duangkamol (2015-05-21)
      เกล็ดขนมปังจากกากมะพร้าวโดยมีวัตถุประสงค์ทำการสำรวจผลิตภัณฑ์เกล็ดขนมปังใน ท้องตลาด ที่ได้รับความนิยมจากผู้บริโภคพบว่า ซึ่งมีคุณลักษณะที่คล้ายคลึงกันและแตกต่างกัน เล็กน้อย มีทั้งสีขาว สีออกเหลืองอ่อน เกล็ดขนมปังขนาดใหญ่ ...
    • Handbook of milk and milk products to consume of monk 

      Phuenpipob, Chompoonuch; Kee-ariyo, Chayapat; Suteebut, Nomjit; Tungsatitporn, Duangkamo; Saetang, Duangrat; ชมภูนุช เผื่อนพิภพ; ชญาภัทร์ กี่อาริโย; น้อมจิตต์ สุธีบุตร; ดวงกมล ตั้งสถิตพร; ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง (2020-01-08)
      Milk and milk products are complex foods which do not drink late at night but there are conflicts that cause confusion about milk, milk products and drinking beverages which have some milk should or should not consume. ...
    • การทดสอบประสิทธิภาพการยับยั้งแบคทีเรีย Escherichia coli และ Salmonella spp. ของสารสกัดจากหอมหัวใหญ่ 

      Soteyome, Thanapop; ธนภพ โสตรโยม; Pedcharat, kasarin; เกศรินทร์ เพ็ชรรัตน์; Sakulyunyongsuk, Nopporn; นพพร สกุลยืนยงสุข; Tungsatitporn, Duangkamol; ดวงกมล ตั้งสถิตพร; Duangrat, Saetang; ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง; Chongpraseart, Kitti; กิตติ ช้องประเสริฐ (2016-09-08)
      จากการศึกษาการสกัดสารสกัดหยาบจากหอมหัวใหญ่ ด้วยวิธีการแช่ยุ่ย (marceration) โดยใช้ตัวทาละลาย 3 ชนิด คือเฮกเซน , เอทานอล และเมทานอล พบว่าการสกัดสารสกัดหยาบจากหอมหัวใหญ่ที่มีน้าหนักแห้ง 2 กิโลกรัม จะได้ปริมาณสารสกัดหยาบที่ ...