Search
Now showing items 1-10 of 10
Certain physical, chemical, microbiological and sensory properties of som-fug
(2018-07-04)
The purpose of this study was to produce catfish Som-fug for compare some characteristics between and three commercial brands of Som-fug (brand A B and C) which produced from other fresh water fish as a guide to develop ...
Development of a Prototype of Rajamangala University of technology phra nakhon’s acedemic outreach service for occupational promoting in digital age
(2020-01-08)
From the Development of a Prototype of Rajamangala University of Technology Phra Nakhon’s Acedemic Outreach Service for Occupational Promoting in Digital Age.
Found that Mostly female Percentage 89.27 Most of them are ...
Ready-to-eat products development from rice berry and waste rice for elderly to commercialization
(2020-01-05)
From the development of broken-milled rice berry for the elderly to commercial overall, it was found that there are 4 types of products that the elderly accept, included 1.Ready to consume broken-milled rice berry with ...
Development of bakery products from rice bran and rice processing wastes
(2020-08-27)
Development of Bakery Products from Rice Bran and Rice Processing Wastes to 1. Develop bakery products from rice bran and wastes, amount 4 types 2. Study the formulas and processes of food production from rice bran and ...
Shelf life extension of kanom jeen by using modified atmosphere packaging for increasing the competitiveness for commercial: case study of thapluang company
(2020-08-17)
The Research Shelf Life Extension of Kanom Jeen by Using Modified Atmosphere Packaging for Increasing the Competitiveness for Commercial: Case Study of Thap Luang Company. Study the use of modified conditions for extending ...
Bakery products development from the banana pseudo-stems and waste from dried banana production at ban bang ta chom community enterprise, Sing Buri Province for sustainable commerce
(2020-08-14)
Bakery Products Development from the Banana Pseudo-stems and Waste from Dried Banana Production at Ban Bang Ta Chom Community Enterprise, Sing Buri Province for Sustainable Commerce. Research on bakery product development ...
การทดสอบประสิทธิภาพการยับยั้งแบคทีเรีย Escherichia coli และ Salmonella spp. ของสารสกัดจากหอมหัวใหญ่
(2016-09-08)
จากการศึกษาการสกัดสารสกัดหยาบจากหอมหัวใหญ่ ด้วยวิธีการแช่ยุ่ย (marceration) โดยใช้ตัวทาละลาย 3 ชนิด คือเฮกเซน , เอทานอล และเมทานอล พบว่าการสกัดสารสกัดหยาบจากหอมหัวใหญ่ที่มีน้าหนักแห้ง 2 กิโลกรัม จะได้ปริมาณสารสกัดหยาบที่ ...
Research and development of model for building strong community on marketing of samutsongkram community enterprises
(2017-09-15)
The study of Research and Development of Model for Building Strong Community on Marketing of Samutsongkram Community Enterprises. It was aimed to investigate factors affecting effectiveness of running this enterprise for ...
การยืดอายุการเก็บรักษาของผลิตภัณฑ์น้ำหวานเข้มข้นจากกระเจี๊ยบแดงที่ใช้สารให้ความ หวานจากหญ้าหวาน
(2021-09-09)
งานวิจัยนี้ มีวัตถุประสงค์เพื่อศึกษาอัตราส่วนซูคราโลสทดแทนน้ำตาลทรายในการผลิตผลิตภัณฑ์ น้ำหวานเข้มข้นจากกระเจี๊ยบแดง ศึกษาปริมาณสารสกัดไคโตซานที่เหมาะสมในการยืดอายุการเก็บรักษา ผลิตภัณฑ์น้ำหวานเข้มข้นจากกระเจี๊ยบแดง ...
Bakery products development from the banana pseudo-stems and waste from dried banana production at ban bang ta chocommunity enterprise, Sing Buri Province for sustainable commerce
(2022-05-11)
Bakery Products Development from the Banana Pseudo-stems and Waste from
Dried Banana Production at Ban Bang Ta Chom Community Enterprise, Sing Buri Province
for Sustainable Commerce. Research on bakery product development ...