Search
Now showing items 1-3 of 3
Certain physical, chemical, microbiological and sensory properties of som-fug
(2018-07-04)
The purpose of this study was to produce catfish Som-fug for compare some characteristics between and three commercial brands of Som-fug (brand A B and C) which produced from other fresh water fish as a guide to develop ...
การทดสอบประสิทธิภาพการยับยั้งแบคทีเรีย Escherichia coli และ Salmonella spp. ของสารสกัดจากหอมหัวใหญ่
(2016-09-08)
จากการศึกษาการสกัดสารสกัดหยาบจากหอมหัวใหญ่ ด้วยวิธีการแช่ยุ่ย (marceration) โดยใช้ตัวทาละลาย 3 ชนิด คือเฮกเซน , เอทานอล และเมทานอล พบว่าการสกัดสารสกัดหยาบจากหอมหัวใหญ่ที่มีน้าหนักแห้ง 2 กิโลกรัม จะได้ปริมาณสารสกัดหยาบที่ ...
Research and development of model for building strong community on marketing of samutsongkram community enterprises
(2017-09-15)
The study of Research and Development of Model for Building Strong Community on Marketing of Samutsongkram Community Enterprises. It was aimed to investigate factors affecting effectiveness of running this enterprise for ...