Repository LOGO
    • Login
    Search 
    •   Intellectual Repository at Rajamangala University of Technology Phra Nakhon
    • Faculty and Institute (คณะและสถาบัน)
    • Search
    •   Intellectual Repository at Rajamangala University of Technology Phra Nakhon
    • Faculty and Institute (คณะและสถาบัน)
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    Login

    Discover

    Author
    ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง (4)
    Saetang, Duangrat (3)Soteyome, Thanapop (2)Tungsatitporn, Duangkamol (2)ดวงกมล ตั้งสถิตพร (2)ธนภพ โสตรโยม (2)Pijukkana, Kingkarn (1)Suteebut, Nomjit (1)กิ่งกาญจน์ พิจักขณา (1)ชญาภัทร์ กี่อาริโย (1)... View MoreSubject
    การพัฒนาผลิตภัณฑ์ (4)
    การแปรรูปผลิตภัณฑ์ (2)Banana yi yi (1)curry (1)drying food (1)Product Development (1)Product development (1)product development (1)Product Processing (1)Product processing (1)... View MoreDate Issued2020 (3)2012 (1)

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-4 of 4

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Development of curry cubes for commercial production 

    Suteebut, Nomjit; Saetang, Duangrat; Pijukkana, Kingkarn; น้อมจิตต์ สุธีบุตร; ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง; กิ่งกาญจน์ พิจักขณา (2020-01-08)
    The research has developed the recipes and methods of producing chili curry, green curry, coconut milk red curry (Southern) and sour curry. The curry paste mixed with shrimp paste to make it convenient and to use. Learn ...
    Thumbnail

    Product development of spicy candied banana peels and pseudo-stems from waste of dried banana production at ban bang ta chom community enterprise. 

    Tungsatitporn, Duangkamol; ดวงกมล ตั้งสถิตพร; Soteyome, Thanapop; ธนภพ โสตรโยม; Saetang, Duangrat; ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง (2020-09-12)
    Product Development of Spicy Candied Banana Peels and Pseudo-stems from Waste of Dried Banana Production at Ban Bang Ta Chom Community Enterprise. The purpose of this study was developing formula and prototype of spicy ...
    Thumbnail

    Development of instant thai dessert products from rice bran for value added of Thailand Economy wastes. 

    Tungsatitporn, Duangkamol; ดวงกมล ตั้งสถิตพร; Soteyome, Thanapop; ธนภพ โสตรโยม; Saetang, Duangrat; ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง (2020-09-12)
    Development of Instant Thai Dessert Products from Rice Bran for Value Added of Thailand Economy Wastes. The purpose of this study was developing formula and prototype of Thai Dessert Products from Rice Bran for 4 products ...
    Thumbnail

    Banana flour is substance to the stability of coconut milk ice cream 

    ชญาภัทร์ กี่อาริโย; ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง; เกศรินทร์ เพ็ชรรัตน์; ชมภูนุช เผื่อนพิภพ; ดวงกมล ตั้งสถิตพร; นพพร สกุลยืนยงสุข (2012-04-26)
    การศึกษาการใช้แป้งกล้วยเป็นสารให้ความคงตัวในไอศกรีมกะทิ เนื่องจากต้องการเพิ่มมูลค่าให้กับกล้วยน้ำว้า ซึ่งเป็นผลไม้ของไทย จากการทดลองได้ทำการศึกษาปริมาณการใส่แป้งกล้วยในไอศครีมกะทิ 4 สูตร 1.5, 4, 7.5และ 9 กรัม พบว่า ...

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    @mire NV
     

     


    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    @mire NV