Repository LOGO
    • Login
    Search 
    •   Intellectual Repository at Rajamangala University of Technology Phra Nakhon
    • Faculty and Institute (คณะและสถาบัน)
    • Search
    •   Intellectual Repository at Rajamangala University of Technology Phra Nakhon
    • Faculty and Institute (คณะและสถาบัน)
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    Login

    Discover

    Author
    Saetang, Duangrat (2)
    Sakulyunyongsuk, Nopporn (2)
    Soteyome, Thanapop (2)
    Tungsatitporn, Duangkamol (2)ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง (2)ธนภพ โสตรโยม (2)นพพร สกุลยืนยงสุข (2)kee - Ariyo, Chayapat (1)Othong, Jirapat (1)Panyathitipong, Waralak (1)... View MoreSubjectConsumer (1)Fermented flour (1)Food -- Preservation (1)Rice Noodles (1)Stevia rebaudiana (1)การถนอมอาหาร (1)ผู้บริโภค (1)หญ้าหวาน (1)เส้นขนมจีน (1)แป้งหมัก (1)... View MoreDate Issued2021 (1)2020 (1)

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-2 of 2

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Shelf life extension of kanom jeen by using modified atmosphere packaging for increasing the competitiveness for commercial: case study of thapluang company 

    Soteyome, Thanapop; ธนภพ โสตรโยม; Tungsatitporn, Duangkamol; ดวงกมล ตั้งสถิตพร; kee - Ariyo, Chayapat; ชญาภัทร์ กี่อาริโย; Sakulyunyongsuk, Nopporn; นพพร สกุลยืนยงสุข; Suteebut, Nomjit; น้อมจิตต์ สุธีบุตร; Phuenpipob, Chompoonuch; ชมภูนุช เผื่อนพิภพ; Saetang, Duangrat; ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง; piansumnan, Sewinee; สาวินี เพียรชานาญ (2020-08-17)
    The Research Shelf Life Extension of Kanom Jeen by Using Modified Atmosphere Packaging for Increasing the Competitiveness for Commercial: Case Study of Thap Luang Company. Study the use of modified conditions for extending ...
    Thumbnail

    การยืดอายุการเก็บรักษาของผลิตภัณฑ์น้ำหวานเข้มข้นจากกระเจี๊ยบแดงที่ใช้สารให้ความ หวานจากหญ้าหวาน 

    Saetang, Duangrat; ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง; Tungsatitporn, Duangkamol; ดวงกลม ตั้งสถิตพร; Sakulyunyongsuk, Nopporn; นพพร สกุลยืนยงสุข; Soteyome, Thanapop; ธนภพ โสตรโยม; Panyathitipong, Waralak; วรลักษณ์ ปัญญาธิติพงศ์; Othong, Jirapat; จิราภัทร โอทอง (2021-09-09)
    งานวิจัยนี้ มีวัตถุประสงค์เพื่อศึกษาอัตราส่วนซูคราโลสทดแทนน้ำตาลทรายในการผลิตผลิตภัณฑ์ น้ำหวานเข้มข้นจากกระเจี๊ยบแดง ศึกษาปริมาณสารสกัดไคโตซานที่เหมาะสมในการยืดอายุการเก็บรักษา ผลิตภัณฑ์น้ำหวานเข้มข้นจากกระเจี๊ยบแดง ...

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    @mire NV
     

     


    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    @mire NV