Browsing by Author "Youngworawichian, Patcharanun"
Now showing items 1-4 of 4
-
Development of research online database for electronic journal a case study of RMUTP research journal of humanities and sciences
B.P.Sungneon, Jenjira; เจนจิรา บ.ป.สูงเนิน; Chaiwan, Watcharaporn; วัชราภรณ์ ชัยวรรณ; Youngworawichian, Patcharanun; พัชรนันท์ ยังวรวิเชียร (2020-01-15)This research is aimed to develop the Electronic Journal Database Management System: Case Study – Academic Journal and Research of Humanities and Social Sciences, Rajamangala University of Technology Phra Nakhon. By ... -
Development of research online database for electronic journal a case study of RMUTP research journal of humanities and sciences
B.P.Sungneon, Jenjira; เจนจิรา บ.ป.สูงเนิน; Chaiwan,Watcharaporn; วัชราภรณ์ ชัยวรรณ; Youngworawichian, Patcharanun; พัชรนันท์ ยังวรวิเชียร (2020-02-20)This research is aimed to develop the Electronic Journal Database Management System: Case Study – Academic Journal and Research of Humanities and Social Sciences, Rajamangala University of Technology Phra Nakhon. By ... -
The Factors causing an unfinished research project in time of Rajamangala University of Technology Phra Nakorn
B.P.Sungneon, Jenjira; เจนจิรา บ.ป.สูงเนิน; Chaiwan, Watcharaporn; วัชราภรณ์ ชัยวรรณ; Youngworawichian, Patcharanun; พัชรนันท์ ยังวรวิเชียร (2021-09-15)ปัจจัยที่มีผลต่อการทำวิจัยไม่แล้วเสร็จตามระยะเวลาที่กำหนดของบุคลากร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยี ราชมงคลพระนคร ผลการวิจัยพบว่า ปัจจัยที่มีผลต่อการทำวิจัยไม่แล้วเสร็จตามระยะเวลาที่กำหนดของ บุคลากร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลพระนคร ... -
Quality improvement of processed herbal product from local wisdom of Ket Chaiyo cooperative women group, Ang Thong province to increase productivity
Peeraphatchara, Chutamas; Pradip Na Thalang, Suwan; Manarote, Apinya; Youngworawichian, Patcharanun; จุฑามาศ พีรพัชระ; สุวรรณ ประทีป ณ ถลาง; อภิญญา มานะโรจน์; พัชรนันท์ ยังวรวิเชียร (2017-10-30)This research aims to 1) improve quality of processed herbal product by developing recipe and production procedures, 2) develop packaging of processed herbal products in oder to add value, exhibit uniqueness, and response ...