Show simple item record

dc.contributor.authorNami, Mariamen_US
dc.date.accessioned2018-07-11T08:18:28Z
dc.date.available2018-07-11T08:18:28Z
dc.date.issued2018-07-11
dc.identifier.urihttp://repository.rmutp.ac.th/handle/123456789/2519
dc.descriptionรายงานวิจัย -- มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลพระนคร, 2557en_US
dc.description.abstractThis research aims to identify the factors influencing the increase cultural tourism industry operators halal food to cater for the AEC. As well as to develop a model of causal factors influencing the increase cultural tourism industry operators halal food to cater for the AEC. And ensure the consistency of the model with empirical data. The sample included Tour operators include hotel restaurants, including the restaurant, 410 samples were studied. All variables, according to the hypothesis.en_US
dc.description.sponsorshipRajamangala University of Teehnology Phra Nakhonen_US
dc.language.isothen_US
dc.subjecttourismen_US
dc.subjectวัฒนธรรมen_US
dc.subjectอาหารฮาลาลen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมท่องเที่ยวen_US
dc.subjectCultureen_US
dc.subjectHalal fooden_US
dc.titleASIAN’s logistic preparation : factors affecting the increase of halal tourism industryenterpreneurs competitiveness in to support AEC’s logisticen_US
dc.title.alternativeปัจจัยที่มีอิทธิพลต่อการเพิ่มขีดความสามารถผู้ประกอบการอุตสาหกรรมท่องเที่ยวเชิงวัฒนธรรมอาหารฮาลาลเพื่อรองรับการเปิดเส้นทางโลจิสติกส์อาเซียนen_US
dc.typeResearch Reporten_US
dc.contributor.emailauthorarit@rmutp.ac.then_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record