dc.contributor.author | Nami, Mariam | en_US |
dc.date.accessioned | 2018-07-11T08:18:28Z | |
dc.date.available | 2018-07-11T08:18:28Z | |
dc.date.issued | 2018-07-11 | |
dc.identifier.uri | http://repository.rmutp.ac.th/handle/123456789/2519 | |
dc.description | รายงานวิจัย -- มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลพระนคร, 2557 | en_US |
dc.description.abstract | This research aims to identify the factors influencing the increase cultural tourism industry operators halal food to cater for the AEC. As well as to develop a model of causal factors influencing the increase cultural tourism industry operators halal food to cater for the AEC. And ensure the consistency of the model with empirical data. The sample included Tour operators include hotel restaurants, including the restaurant, 410 samples were studied. All variables, according to the hypothesis. | en_US |
dc.description.sponsorship | Rajamangala University of Teehnology Phra Nakhon | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | tourism | en_US |
dc.subject | วัฒนธรรม | en_US |
dc.subject | อาหารฮาลาล | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมท่องเที่ยว | en_US |
dc.subject | Culture | en_US |
dc.subject | Halal food | en_US |
dc.title | ASIAN’s logistic preparation : factors affecting the increase of halal tourism industryenterpreneurs competitiveness in to support AEC’s logistic | en_US |
dc.title.alternative | ปัจจัยที่มีอิทธิพลต่อการเพิ่มขีดความสามารถผู้ประกอบการอุตสาหกรรมท่องเที่ยวเชิงวัฒนธรรมอาหารฮาลาลเพื่อรองรับการเปิดเส้นทางโลจิสติกส์อาเซียน | en_US |
dc.type | Research Report | en_US |
dc.contributor.emailauthor | arit@rmutp.ac.th | en_US |