dc.contributor.author | Kaewvilai, Somnuk | en_US |
dc.contributor.author | Nami, Mariam | en_US |
dc.date.accessioned | 2018-07-11T08:33:50Z | |
dc.date.available | 2018-07-11T08:33:50Z | |
dc.date.issued | 2018-07-11 | |
dc.identifier.uri | http://repository.rmutp.ac.th/handle/123456789/2520 | |
dc.description | รายงานวิจัย -- มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลพระนคร, 2557 | en_US |
dc.description.abstract | This research aims to study the factors that influence the readiness of enterprises destination for cultural tourism, halal food to support the launch of ASEAN logistics. And to test the consistency of the model with empirical data. The quantitative research. The number of samples 410 results found. Environmental factors external factors ease factors service, reliability factor, environmental factors cost factors All the factors have a direct positive influence on the development of potential providers of transport tourists. | en_US |
dc.description.sponsorship | Rajamangala University of Teehnology Phra Nakhon | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | asean | en_US |
dc.subject | halal food | en_US |
dc.subject | โลจิสติกส์ | en_US |
dc.subject | สมาคมอาเซียน | en_US |
dc.subject | อาหารฮาลาล | en_US |
dc.title | ASIA’s logistic : factors affecting the preparation of halal tourism industry’s hotel entrepreneurs to support AEC’s logistic | en_US |
dc.title.alternative | ปัจจัยที่มีอิทธิพลต่อการเตรียมความพร้อมผู้ประกอบการสถานที่พักสำหรับการท่องเที่ยวเชิงวัฒนธรรมฮาลาลเพื่อรองรับการเปิดเส้นทางโลจิสติกส์อาเซียน | en_US |
dc.type | Research Report | en_US |
dc.contributor.emailauthor | Somnuk.k@live.rmutp.ac.th | en_US |
dc.contributor.emailauthor | arit@rmutp.ac.th | en_US |