Show simple item record

dc.contributor.authorKaewvilai, Somnuken_US
dc.contributor.authorNami, Mariamen_US
dc.date.accessioned2018-07-11T08:33:50Z
dc.date.available2018-07-11T08:33:50Z
dc.date.issued2018-07-11
dc.identifier.urihttp://repository.rmutp.ac.th/handle/123456789/2520
dc.descriptionรายงานวิจัย -- มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลพระนคร, 2557en_US
dc.description.abstractThis research aims to study the factors that influence the readiness of enterprises destination for cultural tourism, halal food to support the launch of ASEAN logistics. And to test the consistency of the model with empirical data. The quantitative research. The number of samples 410 results found. Environmental factors external factors ease factors service, reliability factor, environmental factors cost factors All the factors have a direct positive influence on the development of potential providers of transport tourists.en_US
dc.description.sponsorshipRajamangala University of Teehnology Phra Nakhonen_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectaseanen_US
dc.subjecthalal fooden_US
dc.subjectโลจิสติกส์en_US
dc.subjectสมาคมอาเซียนen_US
dc.subjectอาหารฮาลาลen_US
dc.titleASIA’s logistic : factors affecting the preparation of halal tourism industry’s hotel entrepreneurs to support AEC’s logisticen_US
dc.title.alternativeปัจจัยที่มีอิทธิพลต่อการเตรียมความพร้อมผู้ประกอบการสถานที่พักสำหรับการท่องเที่ยวเชิงวัฒนธรรมฮาลาลเพื่อรองรับการเปิดเส้นทางโลจิสติกส์อาเซียนen_US
dc.typeResearch Reporten_US
dc.contributor.emailauthorSomnuk.k@live.rmutp.ac.then_US
dc.contributor.emailauthorarit@rmutp.ac.then_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record