Show simple item record

dc.contributor.authorKee-Ariyo, Chayapaten_US
dc.contributor.authorChomchom, Nantawanen_US
dc.contributor.authorTubjun, Chodokeen_US
dc.contributor.authorชญาภัทร์ กี่อาริโยen_US
dc.contributor.authorนันทวัน ชมโฉมen_US
dc.contributor.authorโชดก ทับจันทร์en_US
dc.date.accessioned2018-03-21T09:29:14Z
dc.date.available2018-03-21T09:29:14Z
dc.date.issued2018-01-19
dc.identifier.urihttp://repository.rmutp.ac.th/handle/123456789/2332
dc.descriptionรายงานวิจัย -- มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลพระนคร, 2558en_US
dc.description.sponsorshipRajamangala University of Technology Phra Nakhonen_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectJackfruiten_US
dc.subjectBakery productionen_US
dc.subjectBakeryen_US
dc.subjectขนุนen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์เบเกอรี่en_US
dc.titleDeveloping the potential of edible Jackfruit pulp for bakery productionen_US
dc.title.alternativeการพัฒนาศักยภาพเนื้อขนุนที่ตกเกรดในการผลิตผลิตภัณฑ์เบเกอรี่en_US
dc.typeResearch Reporten_US
dc.contributor.emailauthorchayapat.s@rmutp.ac.then_US
dc.contributor.emailauthornantawan.c@rmutp.ac.then_US
dc.contributor.emailauthorchodoke@hotmail.comen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record