Now showing items 1-1 of 1

    • Improving the quality and shelf life of white bread with calcium propionate, acetic acid and sorbic acid 

      Masavang, Supuksorn; ศุภัคษร มาแสวง; Panyathitipong, Woralak; วรลักษณ์ ปัญญาธิติพงศ์; Tungsatitporn, Duangkamol; ดวงกมล ตั้งสถิตพร; Soteyome, Thanapop; ธนภพ โสตรโยม; Saetang, Duangrat; ดวงรัตน์ แซ่ตั้ง; Pedcharat, Kasarin; เกศรินทร์ เพ็ชรรัตน์; Peanchamnan, Sawinee; สาวินี เพียรชำนาญ; Othong, Jirapat; จิราภัทร โอทอง (2022-05-09)
      White bread has a short shelf life, thus the loses its desired charcteracteristics upon storage and its also subject to spoilage by fungi. To avoid this spoilage and increase shelf life, the addition of different levels ...